Tuesday, July 15, 2008

Buang Masa ATau Tidak...


Hari, kena pergi IMR,
korang tau tak apa tu IMR,
iols pun tak tau sebenarnya,
tapi dah pergi tau lah!
IMR tu ialah Institute of Medical Research,
sebelah GHKL jah...
dah lah bus driver tu sesat,
sesuka hati jer dia bawa weols pergi Institut Perubatan Respiratori.

Anyway,
visit ni tak compulsory pun,
tapi haruslah org2 yg rajin mcm iols ni pergi kan!
so, kat sana org kat sana explained lah mcm mana dia org buat HLA typing and PCR,
which is important in organ tranplant.

Sepatutnya,
lepas tu balik semula ke bukit jalil,
tapi iols ikut housemate iols ni pergi times square boleh!
katanya nak jalan2 jah,
sampai sana,
hmmm, jumpa lagi bebeudak imu yg baru sampai,
teruslah weols semua main bowling, 4 games lagi
hahaha...

iols pun tak tau kenapa iols main bowling..
nak kata sebab dia, tak juga...
hmmmm
apalah nak jadi....

so, uols rasa,
iols buang masa ke tak?>
especially bila ada report yg kena submit before 21 July
and a test this Friday.
Buang masa tak?

2 comments:

2nd trumpet section leader said...

no, ure not.

joyah said...

best nyer jalan-jalan. nanti aku balik masa bulan puasa wajib kita buka puasa sama-sama na! gtau baang aku rindu sama dia.