Saturday, August 30, 2008

eXTENDED hOLIDAY@!!!!!


since plan on wednesday tu mcm terganggu sikit, kita org extend balik on thursday.....tapi still we were being unlucky because it was raining, so melepaslah nak pergi ke waterfall....so, bila hujan dah reda kita org pun pergi breakfast jah!!!


-pekat gila warna air teh dia?!!!-


-nasi kandar-

Dah makan semua, pegi jetty beli tiket ferry and kita org balik aroun 12.30 pm


-love is in the air!!!!-
-aidil dah jumpa ker jawapan kepada clue-clue iols???-

-me and FIR, the island boy, hehehe!!!-

Sampai saja Perlis terus ke rumah zaquan for lunch!!!


Ater lunch terus gerak ke Sg Petani hantar Azraq, then kelantan nak hantar Sit, so bermulalah journey yg memenatkan!!!


sampai kelantan roun pkl 11, pi mkn pas tu mmg tak tahan terus kerumah Sit and tido kat sana


-my dinner-

-tido dlm kelambu, classic gitu!!!!huhuhu-


So, on Friday morning tu after breakfast terus gerak ke terengganu and around pkl 12.30 sampai and lunch kat rumah Baang!!!


From Terengganu plan nya teus balik ke KL, tapi sempat lak singgah kat KYUEM, lama gilerrrrrrrrr aku tak kesana!!!!rindu!!!!


-cuba cari baang kat mana????-

PASTU terus balik vista at last....and after mandi gi keluar lagi ambil Fir kat pudu sebab tiket flight dia delay, so tak smepat nak naik train!!!!

interpretasi???

-End of unExpected Journey-

7 comments:

add_asyraf said...

kelambu tue mmg antik...macam baby punye tapi saiz gergasi...tapi tgk balik macam tudung saji pun ade...huhu...dinner tue macam breakfast jer...huhu...

opai said...

hahaha....agaklah, i pun ada terfikir benda yg sama....and for dinner tu pun, mmg mcm breakfast, jalan-jalan kat kota bharu tu banyak kedai dah tutup, and kedai tu jer yg masih bukak....tapi lepas tu ada singgah kedai lain, tapi iols tak makan, tak selera tetiba....huhu, may be dah ngantuk bangat kot!!!!

hati batu said...

buka2 blog nampak teh tarik. tergugat iman masa puasa ni.

btw, caption my dinner tu untuk gambar atas ke bawah? Aku tergelak tengok 'dinner' di luar 'tudung saji' pink! mesti kenyang.

hati batu said...

amboi2 gambar tuh!! scandalous!

opai said...

hahaha....tulah pasal, kalo dinner mcm tu cukops tahan sampai separuh ramadhan, hahahha....and haruslah iols berscandal-scandal ni kan! larikkkkkkkk

hati batu said...

jangan scandal2 di bulan puasa yang mulia ini?

opai said...

hahaha....tak larat mak nak layan lah scandal2 ni...tapi bln posa ni mmg banyak ujian, our worst enemy is ourself, so susah sikit kan??? huhu